För gästerr För hästföretag Boende med häst - huvudsidaa Boende med häst TM

Vad är "Boende med häst" TM?

"Boende med häst" är ett varumärke som omfattar produkterna "Stuga med häst" och "Rum med häst". Vi är gårdar från norr till söder i Sverige som erbjuder ridresor med semesterboende och hästar för egen ridning. För din nästa ridresa.

Konceptet i korthet

  • Att erbjuda ett semesterboende med möjlighet att hyra häst för egen ridning.
  • Att alltid erbjuda en hög kvalitet och erbjuda ett gott värdskap.

Fördelar med att boka hos "Boende med häst"-företag

  • Ni får möjlighet att hyra hästar som era egna under tiden för din vistelse.
  • Ni får alltid en introduktion där ni får lära känna "era" hästar ordentligt.
  • Det finns alltid minst en reservhäst om just "din" häst skulle ha otur att bli skadad under vistelsen.
  • Alla medlemsföretag är kvalitetssäkrade, för din säkerhet och trivsel.
  • Ni får en underbar semestervistelse tillsammans med "era" hästar.

Intresserad?

Gå vidare till kartan och se var Ni kan boka Er härliga semester med "egen" häst! Och är ni intresserade av veckor under sommarlovet, hör av er snarast, de brukar vara fullbokade tidigt!

Bokning och information

Information om varje enskilt medlemsföretag och bokning sker direkt hos medlemsföretaget, se kontaktinformation på presentationssidan för varje företag.

Axplock av vad tidigare kunder har tyckt!
"Sitter med regnet utanför och tänker på hur underbart vi hade det hos Er! Vi kände er omtanke och att ni alltid fanns där när vi behövde stöd i vår glädje att ta hand om era otroligt vänliga hästar. Själva Boende Med Häst hur lyckat som helst för oss tre. Vi ser tillbaka på fantastiska dagar som en liten pärla att plocka fram när höstmörkret faller."

"Hej! Vi vill tacka er för att vi fick möjligheten att tillbringa julveckan nere hos er och hästarna. Vi konstaterade på hemvägen att det är det bästa julfirande vi har haft tillsammans. Underbar turridning på världens bästa hästar, fantastiskt vinterväder, total avkoppling vid brasan, bara vi själva i vår familj utan en massa krav från släkten. Som ni kanske förstår kommer vi gärna tillbaka nästa julvecka igen. Nu känner man att batterierna är laddade för en ny termin. Vi längtar redan efter vår sommarvecka hos er! Må så gott i snön och kylan och hälsa alla hästarna! "

"Jaha, så sitter man här i staden igen...och längtar tillbaka. Tack för ännu en superhärlig helg! Vi har ridit på många ställen genom åren men ni och era hästar tar verkligen priset! Vi återkommer snart för bokning av ny helg och även en sommarvecka innan de tar slut...."

"Precis hemkommen från en vecka i paradiset. Ett helt underbart ställe som jag varmt rekommenderar. Man rider i underbart vacker natur och bara njuter. Vi hade dessutom en väldig tur med vädret. "

"En enda sak var dålig: att vi var tvungna att åka hem! Jag ville stanna hela sommaren tillsammans med "min" hyrhäst som var bäst i världen."