Fr gster Fr hstfretag Boende med hst - huvudsida Boende med hst TM
Välj medlemsgård på kartan eller ur listan för mer information!

Medlemsgårdar

Mellersta Sverige
Stora Boda
Södra Sverige
Sjöberga Islandshästgård
Drömsemester

Axplock av vad tidigare kunder har tyckt!
"Sitter med regnet utanför och tänker på hur underbart vi hade det hos Er! Vi kände er omtanke och att ni alltid fanns där när vi behövde stöd i vår glädje att ta hand om era otroligt vänliga hästar. Själva Boende Med Häst hur lyckat som helst fär oss tre. Vi ser tillbaka pä fantastiska dagar som en liten pärla att plocka fram när hästmärkret faller."

"Hej! Vi vill tacka er fär att vi fick mäjligheten att tillbringa julveckan nere hos er och hästarna. Vi konstaterade på hemvägen att det är det bästa julfirande vi har haft tillsammans. Underbar turridning pä världens bästa hästar, fantastiskt vinterväder, total avkoppling vid brasan, bara vi själva i vär familj utan en massa krav frän släkten. Som ni kanske färstär kommer vi gärna tillbaka nästa julvecka igen. Nu känner man att batterierna är laddade fär en ny termin. Vi längtar redan efter vär sommarvecka hos er! Mä sä gott i snän och kylan och hälsa alla hästarna! "

"Jaha, sä sitter man här i staden igen...och längtar tillbaka. Tack fär ännu en superhärlig helg! Vi har ridit på många ställen genom ären men ni och era hästar tar verkligen priset! Vi återkommer snart fär bokning av ny helg och även en sommarvecka innan de tar slut...."

"Precis hemkommen från en vecka i paradiset. Ett helt underbart ställe som jag varmt rekommenderar. Man rider i underbart vacker natur och bara njuter. Vi hade dessutom en väldig tur med vädret. "

"En enda sak var dålig: att vi var tvungna att åka hem! Jag ville stanna hela sommaren tillsammans med "min" hyrhäst som var bäst i världen."